Battle #12 – AnnaLynne Mccord vs Marisa Miller

Iedereen kent vast wel die tijdschriften waarbij ze celebs vergelijken op de rode loper met dezelfde kleding. Ik ben dol op dit soort artikels! Het leek me leuk om dit artikel om de paar weken online te zetten met verschillende celebs die dezelfde ‘jurk, broek, T-shirt’ etc. aan hebben. En ik wil jullie mening! Bij wie staat dit kledingstuk het beste?

Ze hebben beide een schattig, roze jurkje aan. Marissa Miller heeft het simpel gehouden en heeft alleen wat oorbellen als accessoires, los haar en rosé gouden hakken (die ik trouwens onwijs gaaf vind!). AnnaLynne daarin tegen heeft een meer zakelijke look en heeft het jurkje gecombineerd met een witte blazer, een ketting, grote armband, ring, vast haar en zwarte hakken. 
Ik vind de outfits beide echt geweldig! Ik vind AnnaLynne haar blazer erg leuk en ik ben dol op de hakken van Marisa. Maar we moeten kiezen! Ik ga dan toch voor AnnaLynne. Het jurkje is redelijk sexy, maar zij weet het zakelijk te maken en het ziet eruit alsof ze veel tijd erin heeft gestoken. 
AnnaLynne wint voor mij dit keer! Maar wat vind jij?
Bij wie staat deze jurk het beste?

Bedankt voor het lezen!
XOXO


Top Actress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>