Category: Kristine Elezaj

New Music Alert: Up-and-Comer Kristine Elezaj Debuts “Monster” With Us. It’s a Hit!: Obsessed: glamour.com

New Music Alert: Up-and-Comer Kristine Elezaj Debuts “Monster” With Us. It’s a Hit!: Obsessed: glamour.com
New Music Alert: Up-and-Comer Kristine Elezaj Debuts "Monster" With Us. It's a Hit!: Obsessed: glamour.com ...Read More

Exclusive Song Stream: Kristine Elezaj, “Monster” – ARTISTdirect News

Exclusive Song Stream: Kristine Elezaj, “Monster” – ARTISTdirect News
Exclusive Song Stream: Kristine Elezaj, "Monster" - ARTISTdirect News ...Read More

Kenga e Kristine Elezaj hit ne Korene e Jugut

Kenga e Kristine Elezaj hit ne Korene e Jugut
Kristine Elezaj ka disa vite qe me nje sukses te konsiderueshem (dhe pse me kenge shume te mira) po mundohet te bej emer ne tregun amerikan. Megjithate asnje prej kengeve te saja nuk ka arritur te kete miliona klikime ne YouTube apo shitje te medhaja ne numer. Nderkohe ne Azi, nje grup nga Korea e jugut me emrin "Girl's Generation" publikon nje prej kengeve te Kristines (Razor) nen titullin "Pinocchio (Danger)" dhe jo vetem qe shenon rreth 20 m...Read More

A Few Minutes With… Kristine Elezaj on Her New Single ‘Monster’ – Starpulse.com

A Few Minutes With… Kristine Elezaj on Her New Single ‘Monster’ – Starpulse.com
A Few Minutes With... Kristine Elezaj on Her New Single 'Monster' - Starpulse.com ...Read More

Actress Wallpaper Hot Videos Kristine Elezaj STB Live windows photo gallery

Actress Wallpaper Hot Videos  Kristine Elezaj STB Live windows photo gallery
Kristine Elezaj STB Live image gallerymore: .spinthebottle" .spinthebottleActress Wallpaper Hot Videos Kristine Elezaj STB Live windows photo galleryVideo Kristine Elezaj Official Living Dream In-Studio Video by Kristine Elezaj feat Red Cafe swimming suit one piece Video Kristine El ezaj Kristine Elezaj - Always Davidson Ospina and Oscar Radio Mix silk dress Video Kristine Elezaj Kevin Maher's Cl to "Barbwire" by Kristine Elezaj suite rooms V...Read More

Kristine Elezaj in Jovani 153010 [228] – US$161.70 : mykiss.com.au

Kristine Elezaj in Jovani 153010 [228] – US$161.70 : mykiss.com.au
Kristine Elezaj in Jovani 153010 [228] - US$161.70 : mykiss.com.au ...Read More

Kristine Elezaj – Monster

Kristine Elezaj – Monster
Kristine Elezaj – Monster ...Read More

Kristine Elezaj – Let You Know (Smash Mode Radio Edit)

Kristine Elezaj – Let You Know (Smash Mode Radio Edit)
...Read More

Top Actress